hlavní okno

Komentář mohou vložit pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Ke stripu je 8 komentářů:

SPACEBOY [25.04.2005 23:23:20]:
HOSTe, už mnohokrát se jasně ukázalo, že příslušet k "VIP" fakt nestačí ;-)

SCALEX [25.04.2005 22:59:59]:
CISTA MALICHERN: inu, HOST, to je takový zdejší folklór. Strip neudělá, jak je rok dlouhej, ale kecá a kecá a kecá. Máme takovýho strejdu u nás v ulici, vydrží celé hodiny komentovat práci všech dělníků, kteří se zrovna na ulici vyskytují. Někdy mám podezření, že chodí do inet kavárny a jako HOST pokračuje na zdejším serveru.

Ad "JA RAT ZINGER" - kardinál dyslektik měl na mysli větu "já rád Zinger"... Zinger je jeden z burgerů, co v KFC prodávají (je i můj oblíbený)... mylně pochopen by ten nápis v němčině mohl znamenat i "Ano Ratzingerovi".

A ano, uznávám, je to takový ten vtip nevtip, u kterého musíš jednak vědět nějaké kulturně historické věci (jak vypadá volba papeže), jak se jmenuje nový papež, co prodávají v KFC a podobně. Překombinované - ale své příznivce si to najde.

Jinak zkus vytvořit nějaký comix o prznění malých dětí nebo něco podobného. Od všech dostaneš žluťáky jen v případě, že to bude zároveň i vtipné, ale to nejlepší na celém stripu budou HOSTovy komentáře. 8^)

CISTA MALICHERN [25.04.2005 15:11:17]:
Jestli jses TEN HOST, tak myslim, ze ty komentare uz jsem videl :) Holt, nekdo ma rad holky a nekdo zase...kluky... :)

CISTA MALICHERN [24.04.2005 12:49:10]:
Asi se zacnu divat na Novu, abych vedel, ceho se priste vyvarovat a ukojil intelektualni ego mistnich ctenaru... :)) (to neni mysleno nijak zle) A kdyz uz jsme u toho, muzes mi vysvetlit ten strip s tim kardinalem? Kdo to je Ratzinger vim, ale nemecky neumim a do KFCecka taky nechodim, tak mne to nejak nedocvaklo,... To taky neni mysleno nijak zle, ale asi mam rad "jednodussi" zpusob zabavy...

ICTAZ [24.04.2005 11:36:05]:
jaky pointy? tady nejaka je? :-)

SCALEX [24.04.2005 10:13:52]:
Jednoduchosti a kameňáky mám rád taky. Mám rád i promyšlené vtipy, ale taky mi největší radost udělá něco, co je sice primitivní, ale srazí mne to smíchy ze židle. Jenže tenhle styl humoru (scénka zakončená halasným vulgarismem), to je přesně to, co je typické pro novácké estrády. Ta neschopnost vymyslet dostatečně údernou pointu. Proto se na konci většiny scének lidé posílají do prdele, protože jednodušší lidé se tomu halasně smějí a tleskají a v tom potlesku zcela zanikne ta chabost celé scénky. Přitom by stačila jen špetka scénáristické invence.

Ale to je jedno, prostě to byl comix, který mi nesedl, příští mi třeba sedne.

CISTA MALICHERN [23.04.2005 23:06:44]:
TO Scalex: to ja zas nerad, kdyz nad komixem podobneho razeni (rozumej stripem) musim premyslet nez mi dojde o cem je nebo nedejboze kdyz je politickej. Ale uznavam, ze je to otazka vkusu, mne se proste libej jednoduchosti a "tuposti". (Rozhodne ne ale porady, ktery jmenujes.)

SCALEX [23.04.2005 22:45:27]:
Tudy cesta nevede, tyhle pointy procházejí jen na TV Nova v Go Go Show a pořadech Petra Novotného.

zpět na strip