hlavní okno

TIP: Chcete mít pod svým comixem odkaz na svou stránku? Zaregistrovaní mohou!

Kterak Hurvínek rýmoval a jak z toho Jan Amos pobouřen byl

comix by CISTA MALICHERN

...Jan Amos Komenský/skáče z vokna na ženský...

Chlapče, krom toho, že je tahle trapná říkanka už ohraná, postrádá zbla úcty ke starým lidem a hlavně ke mně.

Di doprdele, dědku!

obr.1 obr.2 obr.3

Ke stripu je 8 komentářů:

SPACEBOY [25.04.2005 23:23:20]:
HOSTe, už mnohokrát se jasně ukázalo, že příslušet k "VIP" fakt nestačí ;-)

SCALEX [25.04.2005 22:59:59]:
CISTA MALICHERN: inu, HOST, to je takový zdejší folklór. Strip neudělá, jak je rok dlouhej, ale kecá a kecá a kecá. Máme takovýho strejdu u nás v ulici, vydrží celé hodiny komentovat práci všech dělníků, kteří se zrovna na ulici vyskytují. Někdy mám podezření, že chodí do inet kavárny a jako HOST pokračuje na zdejším serveru.

Ad "JA RAT ZINGER" - kardinál dyslektik měl na mysli větu "já rád Zinger"... Zinger je jeden z burgerů, co v KFC prodávají (je i můj oblíbený)... mylně pochopen by ten nápis v němčině mohl znamenat i "Ano Ratzingerovi".

A ano, uznávám, je to takový ten vtip nevtip, u kterého musíš jednak vědět nějaké kulturně historické věci (jak vypadá volba papeže), jak se jmenuje nový papež, co prodávají v KFC a podobně. Překombinované - ale své příznivce si to najde.

Jinak zkus vytvořit nějaký comix o prznění malých dětí nebo něco podobného. Od všech dostaneš žluťáky jen v případě, že to bude zároveň i vtipné, ale to nejlepší na celém stripu budou HOSTovy komentáře. 8^)

CISTA MALICHERN [25.04.2005 15:11:17]:
Jestli jses TEN HOST, tak myslim, ze ty komentare uz jsem videl :) Holt, nekdo ma rad holky a nekdo zase...kluky... :)

CISTA MALICHERN [24.04.2005 12:49:10]:
Asi se zacnu divat na Novu, abych vedel, ceho se priste vyvarovat a ukojil intelektualni ego mistnich ctenaru... :)) (to neni mysleno nijak zle) A kdyz uz jsme u toho, muzes mi vysvetlit ten strip s tim kardinalem? Kdo to je Ratzinger vim, ale nemecky neumim a do KFCecka taky nechodim, tak mne to nejak nedocvaklo,... To taky neni mysleno nijak zle, ale asi mam rad "jednodussi" zpusob zabavy...

ICTAZ [24.04.2005 11:36:05]:
jaky pointy? tady nejaka je? :-)

Kompletní komentáře si můžete přečíst zde.

Vložení komentáře je umožněno tady.