hlavní okno

TIP: Chcete vložit vlastní comix? Stačí se zaregistrovat a můžete!

Nemocný Abe

comix by VYMRD

Otče prosím Vás musíte mi pomoci. Jsem nemocný a potřebuji se léčit. Včera jsem se opět neovládl a unesl jsem malé děvčátko.

Brutálně jsem tu dívenku znásilnil, udusil, zakopal a všechno jsem to natočil na video. Co mám dělat?

1.500,- víc ti za to nedám.

obr.1 obr.2 obr.3

Ke stripu je 14 komentářů:

ORTIZ2 [14.09.2007 00:52:38]:
Hele hoste ty si porád myslíš že jako reprezentuješ většinu stejně smýšlejících lidí, ale votevři voči. Seš sám. Nikdo tě nepodpořil a všichni by tě nejradši poslali do ahoj! Tak se zamysli a přestaň se chodit. Tímto tě otevřeně vyzývám: UŽ SEM NECHOĎ!

HOST [26.11.2004 15:22:54]:
2 SCALEX: Seš (opět!) MIMO!!! Kdyby tohle o mě tady četl někdo, kdo mě ZNÁ, tak máš žluťáků tolik, že je ani neuneseš..... Povedl se ti parádní Ftip! Ty vaše "vtipy" o neteřích (hlavně s nima) jsem tu delší dobu běžně přecházel takovym tim stylem "hm, tak tohle mě nebere", ale pak jich tu začlo bejt MNOHO, byly STÁLE a POŘÁD. A hodně z nich bylo trapnejch a ubohejch tak, že i vy sami jste jim dávali černochy, nebo nic. Každej z vás, kdo mě "posílá vlevo" a tvrdí, že "nerozumim humoru", nebo ho "nemám rád", je jen zbytečně trapnej a hodně MIMO. Netrápim se tim ale. A srovnávat nějak téma "rakovina" s tématem "trestnej čin páchanej na dětech" je důkazem toho, že si o tom ani nezačal přemejšlet.... Prostě humor za každou cenu.

Daleko trapnější jsou ale všichni ti "přitakávači obecní" :O) Z těch mám velkou srandu! Schováni za vozem hážou kamením a křičí a křičí... Ubohá lidská komedie.

MASCHA [24.11.2004 17:28:47]:
scalex: bravo!

SPACEBOY [24.11.2004 15:15:58]:
Technická poznámka: Poslední věta předchozího SCALEXova příspěvku neplatí pro ženy.

SCALEX [24.11.2004 14:59:33]:
HOST: mám pocit, že jsi opravdu do dnešního dne nepochopil princip anekdot. A myslím, že ses na tříleté neteře zafixoval mnohem víc než já s Vymrdem a dalšími. Bedlivě sleduješ nové stripy a jakmile se tam objeví spojení "tříletá neteř", dáváš černocha bez ohledu na skutečnou kvalitu či nekvalitu toho vtipu. Necháváš se příliš omezit tématem a skutečnou vtipnost necháváš bez povšimnutí proplout okolo tebe.

Poslechni si tenhle vtip:

Jde děda po nemocniční chodbě a říká: "Pulce? Žábu? Mloka? Čolka? Humra?" a potká ho sestřička a povídá: "Raka máte, dědo, raka..."

Nepochybuju, že řada HOSTů by se zhrozila, jak je možné dělat si srandu z jedné z nejhorších nemocí, které lidstvo sužují. A že je to úchylný humor. Inu, možná úchylný je. Ten vtip mi poprvé vyprávěl člověk, který se právě vrátil z chemoterapie a kterému vyřízli z těla dvoukilový zhoubný nádor. A strašně se tomu vtipu smál a vyprávěl mi i další černé vtipy nejen o rakovině. On totiž tu hranici mezi vtipem a realitou (kterou ty nevidíš) viděl, vnímal ji a proto si bez obav dělal legraci z něčeho, co ho zabíjelo (dopadlo to dobře, už tři roky se v jeho těle neděje nic špatného, možná tu svini rakovinu porazil humorem).

Proto mám radost, že existují lidé, kteří se dokážou smát i nad vážnými věcmi, aniž by zároveň tu věc znevažovali. Jak jsem napsal v jednom z dřívějších komentářů, takových HOSTů by se tu mohlo objevit deset. Jeden by odsud vykázal pedofilní vtipy, další vtipy o rakovině, další by odsud vyhodil znevažování papeže a církve, Helena Štáchová by zažádala o stažení fotek Skupových loutek, celebrity by tento server zažalovaly za nactiutrhání a nakonec by tu zbyli možná jen ti plyšoidi a Albert, Sigmund, Abraham a spol.

Kdepak, lidem s omezeným smyslem pro humor se nesmí ustupovat.

(btw, NIKDO na celém světě si NIKDY nepřizná, že by neměl smysl pro humor... I ten největší suchar je vždy skálopevně přesvědčený, že ho má. Ale nemá. Určitě znáte spoustu lidí beze smyslu pro humor. Zkuste se jich zeptat, jestli ten smysl mají nebo ne a dělejte si čárku za každé NE. Nebudete mít ani jednu...)

Kompletní komentáře si můžete přečíst zde.

Vložení komentáře je umožněno tady.