hlavní okno

TIP: Chcete vložit vlastní comix? Stačí se zaregistrovat a můžete!

Veřejná omluva

comix by DAVESADE

Tak já se teda moc omlouvám, nebylo ode mne hezké dělat si legraci z někoho, koho sžírá streptokok, baští rakovina...

...nebo prostě mají drobnou úchylku v pojídání potratů, rozmazávání výkalů po hlavě, pití čerstvé krve, sodomisti...

On má pravdu, má totiž patent na rozum, na jediný správný humor, povídá s s bohem a je posledním spravedlivým v tomto světě.

obr.1 obr.2 obr.3

...drtí lepra, hází s ním epilepsie, zapomíná na alzheimera, třese s ním parkinson, deprimuje AIDS, sžírá syfilis...

zoofilové, nekrofilové, pedofilové-těm všem se omlouvám. Nejvíce ale svou omluvu dlužím HOSTovi.

Takže ode mne není vůbec hezké, krom toho, že trpí vším, co jsem jmenoval, že na ty jeho nadržený kecy seru.

Ke stripu je 6 komentářů:

DAVESADE [22.06.2005 12:03:52]:
Tvoje zpochybňování mého "pochopení" mne uráží více než tvoje rádoby osvícené komentáře. Každopádně - každý tvůj komentář vypovídá hodně o tobě - takže reakce "o HOSTovi" jsou zárpveň reakce na tvoje komentáře - napíši-li, že jsi blb, znamená to, že tvoje komentáře a jejich obsahy jsou blbé. / nepřemejšlej nad tím, ani to neumíš. Ale nějak se do toho zamotáváš - co kdyby ses vrátil ke svému "tvoje komixy jsou ubohé trapné a zbytečné", to ti jde lépe. BTW co veřejné setkání a pěkně mi to nandat?

DAVESADE [21.06.2005 08:52:17]:
2HOST: chceš-li mne kritizovat za to, že mi stačí pár mizernejch žluťáků, podívej se laskave do mých statistik, kde máš přehled o mých bodech "od kamarádů s podobnejma názorama" a hlavně prosím - projdi si mé veškeré komixy a spojíš-li je s dalším oblíbeným rčením mé mrtvé babičky "Jedna vlaštovka jaro nedělá", tak ti možná dojde, že čím méně chytrejch keců budeš mít, tím méně si budu kazit hodnocení v průměru.

DAVESADE [17.06.2005 10:09:41]:
2 HOST: hele, moje stripy "konec politika 1+2" dostaly nějaký žluťáky, takže jsem v klidu ;). A ano, hodilo by se, aby ses občas zamyslel nad tím, co píšeš ;). Víkend bude btw pěkně hnusnej, děsný vedro, to zas budu muset sedět doma ve sklepě a vymýšlet stripy s rakovinou ;).

DATEL [16.06.2005 17:09:03]:
HOSTE, ty jdi do prdele, a DAVE, ty si s ním nekaž průměr bodování. :o) Na téma HOST podle mě dobrej komiks udělat nejde. Jaksi z podstaty se neobejde bez osobních útoků, což sice všichni chápeme, ale objektivita nám brání dávat za to žluťáky. :o)

ŇÁKÝMÉNO [16.06.2005 10:03:05]:
Skoda.

Kompletní komentáře si můžete přečíst zde.

Vložení komentáře je umožněno tady.