hlavní okno

TIP: Chcete přidělit comixu body? Zaregistrovaní mohou!

Taková normální ženská... ???

comix by HOST

Někdy si řikám, co asi tak další den zas přinese, co zase předvedou VYMRD s HOSTem v komentářích...

A pak si to rozdám se svou tříletou neteří...

...a hned je mi zas líp!

obr.1 obr.2 obr.3

Ke stripu je 26 komentářů:

MASCHA [24.11.2004 17:22:04]:
Hoste, myslím, že tě chápu, a mám pocit, že ty nechápeš nic. Několikrát jsi tu vyzval, abychom tvoje příspěvky četli pozorně a mám pocit, že ty sám reakce na tvoje texty sám nečteš nebo spíš čteš s rudou mlhou před očima (a to vůbec nechápej jako jinde tolik nadhazované levičácké urážky).
Opravdu si nemyslím, že jsi se vydal správnou cestou a to jak příspěvky, tak PŘEDEVŠÍM vkládáním provokativních nevtipných stripů. A to že ostatní neteří stripy jsou také automaticky nevtipné je asi pouze tvůj názor. Třeba moje hodnocení černých a žlutých pod Vymrdovými ftipy by ti mohli ukázat...
ale co, jen mlátim prázdnou slámu...konec keců.

HOST [24.11.2004 16:51:00]:
2 JETMOUSE: Přestávám S TÍM jako první, NECHÁVÁM TOHO! Jsem vítěz, jsem inteligentnější :))) Skvělá soutěž a dokonce i "F"tipná * Kdyby tomu snad chtěl VYMRD věřit, že přestávám komentovat kvůli týhle soutěži, tak ať.... Mě ty mimoúrovňový urážky a dohady tady stejně vůbec nebavily :O)

JETMOUSE [24.11.2004 16:44:20]:
Prosímvás nechte toho! Ten kdo s tím přestane jako první, dá najevo, že je inteligentnější :)))

Neteře, neneteře... konec diskuzí! Tyhle nesmyslný bitky comixu škodí víc, než halda tupých vtipů.

HOSTE, řeš to e-mailem, je to adresný a neotravuje to lidi, kterým je to putna.

SPACEBOY [24.11.2004 16:28:33]:
HOSTe, já tu nejsem žádnej Deus ex machina, abych se kohokoli zastával. Teď reaguju na neúnosné množství urážek, které tady padají ze všech stran; proto byl taky můj příspěvek určen všem. Jestli chcete najít řešení jakéhokoli problému, otevřete si příslušné diskusní fórum, dostanete se do něj kliknutím na odkaz "DISKUSNÍ FÓRUM" nahoře na hlavní liště nebo přes odkaz "DISKUSE" z menu ve sloupci nadepsaném "Menu" (právo číst tam mají všichni, pro zápis je registrace třeba). V diskuzáku můžete pokud možno klidně a věcně probrat všechno, co vás trápí.

SMARTUS [24.11.2004 16:24:21]:
LOL, jak to tak procitam, tak fakt nechapu o co Hostovi jde... Nechce tu spatne vtipy, ale dava je sem. Ohrazuje se proti neterim, ale jedine skutecne pitome neteriskticke vtipy vlozil on.
Mily Hoste, pokud prestanes vkladat vtipy jako je tento, splnis vse, o co nas tu zadas.

Kompletní komentáře si můžete přečíst zde.

Vložení komentáře je umožněno tady.