hlavní okno

TIP: Chcete vědět o nových comixech? Zaregistrovaným může chodit upozornění na e-mail!

Markétino zahýbání

comix by SCALEX

Tý jo, včera mi kámoška říkala, že Markovi Ebenovi zahnula žena!

Tak to je hustý... takovej slušnej, hodnej člověk... a nevíš s kým???

To je na tom to divný - prej s nikým. Prostě točila pravým kolem trochu rychleji než levým.

obr.1 obr.2 obr.3

Ke stripu je 25 komentářů:

SCALEX [26.03.2005 18:39:37]:
SPACEBOY: to je pravda... když napadne těžší sníh (žádný prašan, který by se pod dopadajícími kapkami rozlétal do stran), je to velmi kreativní prostředí. To je pravda, to jsem nevychytal. Hned příští zimu to vyzkouším.

S tou deskou - ano, to není ono, prostě jen žlutá klouzačka, nic víc.

SPACEBOY [26.03.2005 18:18:37]:
SCALEX [25.03.2005 12:26:30]: Močení v zimě je naopak skvělé, můžeš vykreslit nějaký pěkný romantický obrázek -- někteří by jistě zvládli i nějaký pěkný komiks. Hrob by ovšem neměl mít zametenou desku, to kazí celkový dojem.

SCALEX [25.03.2005 17:19:09]:
Jakto že to nikam nevede? Vede to k nejvyššímu počtu komentářů, jaký kdy u nějakého stripu byl.

Vyjadřovat svůj názor v komentářích samozřejmě můžeš a nikdo ti v tom nebrání, stejně jako já můžu v komentářích vyjadřovat svůj a nikdo mi v tom nebrání.

Tenhle comix JE O VOZÍČKÁŘÍCH, i kdyby ses na hlavu postavil, ušima odstrkoval a nosem ukazoval směr jízdy. Že to v něm nejsi schopen rozeznat a upnul ses na aktéry (resp. na jedince, o nichž aktéři mluví), to už je tvůj problém. Možná by ses měl naučit číst mezi řádky - a když uvidíš les, všimni si, že je složený z jednotlivých stromů.

Ad močení - že je to můj nápad, to jsem nikde ani slůvkem nepopřel. Čteš si ty komentáře po mně a po sobě vůbec?

Já si myslím, že močit na hroby je príma. Třeba můj soused nebožtík Ota, se kterým jsme chodili na pivo a který se zabil pádem z kola (střízlivý) kdysi prohlásil, že až umře, mám mu chodit polévat hrob pivem, aby mu to na onom světě nechybělo. A tak to dělám, akorát to pivo, než mu ho vyliju na hrob, nejdřív protáhnu skrz svoje ledviny.

Proč ti močení ve dne připadá horší než močení v noci? Naopak, kdo močí na hroby ve dne, na tom je vidět, že má rovnou a upřímnou povahu. Nepotřebuje se někam plížit pod rouškou tmy, zbaběle ucmrndnout kapičku, ustrašeně se rozhlížet, jestli ho někdo nevidí a pak metelit domů. Močí hrdě, s hlavou vztyčenou, močí ušlechtile až aristokraticky.

SCALEX [25.03.2005 12:26:30]:
Samozřejmě, že je co si užívat. Tenhle server má slušnou návštěvnost a příjmy z reklamy má zhruba na třetinové úrovni Seznamu. A to nepočítám, co Spaceboyovi šoupnul Petr Novotný bokem za to, abychom přestali vyrábět comixy, v nichž působí hloupě a abychom si dělali legraci i z jiných slavných českých moderátorů.

Chápeš, že celkový skóro můžu mít taky 250 : 6 (žlutý / černý) = že všichni, kterým se strip líbil, taky nehlasovali? Já si pro sebe říkám, že 7 žlutých proti dvěma černým je slušný poměr a že je takový poměr i mezi nehlasujícími a je mi úplně jedno, jestli je to opravdu tak, protože tvoje čísla jsou taky vycucaná ze slepého střeva.

Je mi jedno, kolik lidí mne má na tomhle serveru v oblibě nebo neoblibě, soudě podle celkového hodnocení a komentářů je vás negativních zanedbatelná menšina a ti, co se neozývají - inu, ať si svůj názor nechají pro sebe. Když ho nechtějí vyjádřit, já ho z nich páčit nebudu. A rozhodně jsem velmi dalek toho, abych nepřihlášeného anonyma považoval za jejich mluvčího. Ať jsou tvé komentáře sebedelší a ohánějí se čím jen chtějí, pořád je to pro mne názor jednoho jediného člověka. Nic víc.

Nadšeně souhlasím s tvým tvrzením, že s některými lidmi se musí trochu zatřást, aby se probrali. Přesně o to se ve svých comixech snažím. Třeba sáhnout lidem na jejich oblíbeného božského nedotknutelného moderátora.

V zimě na hroby močit nechodím. Země je promrzlá a moč by vytvořila jen žlutou klouzačku. A vůbec by se neprosákla tam, kam má. Mimochodem, proč "po nocích"? Osobní zkušenost? Já v noci spím (nebo tvořím comixy). Čůrat umím i ve dne, heč!

SCALEX [24.03.2005 11:10:24]:
Až se mé špatné stripy budou černat jedním černým ksichtem vedle druhého, PAK to pro mne bude důvod k zamyšlení. 2 smajloše černoši a jeden permanentně kritizující HOST beze smyslu pro humor, to je moc slabý výsledek na to, jak ve svých komentářích běsníš, hromuješ a spíláš.

A teď mne omluv, jdu se probírat svými nejžlutějšími comixy a užívat si slávu, popularitu a peníze, co z nich mám.

Kompletní komentáře si můžete přečíst zde.

Vložení komentáře je umožněno tady.