hlavní okno

Komentář mohou vložit pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Ke stripu je 26 komentářů:

MASCHA [24.11.2004 17:22:04]:
Hoste, myslím, že tě chápu, a mám pocit, že ty nechápeš nic. Několikrát jsi tu vyzval, abychom tvoje příspěvky četli pozorně a mám pocit, že ty sám reakce na tvoje texty sám nečteš nebo spíš čteš s rudou mlhou před očima (a to vůbec nechápej jako jinde tolik nadhazované levičácké urážky).
Opravdu si nemyslím, že jsi se vydal správnou cestou a to jak příspěvky, tak PŘEDEVŠÍM vkládáním provokativních nevtipných stripů. A to že ostatní neteří stripy jsou také automaticky nevtipné je asi pouze tvůj názor. Třeba moje hodnocení černých a žlutých pod Vymrdovými ftipy by ti mohli ukázat...
ale co, jen mlátim prázdnou slámu...konec keců.

HOST [24.11.2004 16:51:00]:
2 JETMOUSE: Přestávám S TÍM jako první, NECHÁVÁM TOHO! Jsem vítěz, jsem inteligentnější :))) Skvělá soutěž a dokonce i "F"tipná * Kdyby tomu snad chtěl VYMRD věřit, že přestávám komentovat kvůli týhle soutěži, tak ať.... Mě ty mimoúrovňový urážky a dohady tady stejně vůbec nebavily :O)

JETMOUSE [24.11.2004 16:44:20]:
Prosímvás nechte toho! Ten kdo s tím přestane jako první, dá najevo, že je inteligentnější :)))

Neteře, neneteře... konec diskuzí! Tyhle nesmyslný bitky comixu škodí víc, než halda tupých vtipů.

HOSTE, řeš to e-mailem, je to adresný a neotravuje to lidi, kterým je to putna.

SPACEBOY [24.11.2004 16:28:33]:
HOSTe, já tu nejsem žádnej Deus ex machina, abych se kohokoli zastával. Teď reaguju na neúnosné množství urážek, které tady padají ze všech stran; proto byl taky můj příspěvek určen všem. Jestli chcete najít řešení jakéhokoli problému, otevřete si příslušné diskusní fórum, dostanete se do něj kliknutím na odkaz "DISKUSNÍ FÓRUM" nahoře na hlavní liště nebo přes odkaz "DISKUSE" z menu ve sloupci nadepsaném "Menu" (právo číst tam mají všichni, pro zápis je registrace třeba). V diskuzáku můžete pokud možno klidně a věcně probrat všechno, co vás trápí.

SMARTUS [24.11.2004 16:24:21]:
LOL, jak to tak procitam, tak fakt nechapu o co Hostovi jde... Nechce tu spatne vtipy, ale dava je sem. Ohrazuje se proti neterim, ale jedine skutecne pitome neteriskticke vtipy vlozil on.
Mily Hoste, pokud prestanes vkladat vtipy jako je tento, splnis vse, o co nas tu zadas.

HOST [24.11.2004 16:17:49]:
2 SPACEBOY: Nepřeješ si, aby se tu lidi vzájemně uráželi??? Tak proč jsi včas nezasáhl, proč registruješ jen moje reakce na urážky adresované mě? Proč jsi se mě nikdy "nezastal"??? Je ti NAPROSTO JEDNO, kdo s tím začal a proč? Jak moudré..... * Zamysli se nad tím, co jsi zde napsal. Teď ne, třeba až někdy později. Kdysi jsem to s jednou firmou myslel MOC DOBŘE a odešel jsem kvůli idiotovi, ktrej jí škodil a tuneloval jí.... Po roce a něco pro tu firmu pracuju externě, byl jsem o to požádán jejím majitelem, který byl tehdy slepej a hluchej, věřil tomu idiotovi, kterej mu firmu skoro zlikvidoval. Jen příklad z praxe, ze skutečnýho života. Odpojuj a připojuj si koho chceš. O diskusních fórech jsem vůbec nevěděl, tvoje rozhodnutí respektuju / je to tu TVOJE. Ale jestli mě tu bude ZASE někdo urážet, budu na to reagovat, dokud mě neodpojíš!!!

SPACEBOY [24.11.2004 16:16:56]:
Za urážení považuji i to, co předvádí HOST v komentáři z 16:10:47. Bez ohledu na to, že se bude pokoušet "argumentovat", že technicky nikoho nijak hanlivě nenazval. HOSTe, chovej se jako host.

HOST [24.11.2004 16:10:47]:
tomu, jenž se podepisuje "omezenec", k jeho dalšímu komentáři nadepsanému "DISEBODNOUT": To je vidět, žes ten setěr nečekal! Ale seš u mě teď větší frajer tim, že si to přiznal! Takovej VYMRD by to tajil až do soudnýho dne, protože to je "levák", dost možná - podle těch zasvěcenejch komentářů - i "levičák". Jak znáš své kamarády, měl BIS znát i své nepřátele!!! Pak by tě to nerozhodilo "k chybám až".... :O)) To je žluťák, to sou body. Jsem tím skutečně potěšen. Nic ve zlym, sranda musí bejt i kdyby neteř znásilňovali, ne? Nebo že by ne???

SPACEBOY [24.11.2004 16:06:34]:
A za další:
Nepřeju si, aby se tu lidi vzájemně uráželi. Je mi NAPROSTO JEDNO, kdo s tím začal a proč, ale už s tím VŠICHNI laskavě skončete a nedávejte mi záminku, abych začal s nějakým varovným odpíráním práv na zápisy do komentářů nebo vkládání comixů.
(Technická poznámka: při připojení přes ADSL se dá zablokovat konkrétní IP adresa, takže vytváření duálních identit by nepomohlo.)

SPACEBOY [24.11.2004 16:02:28]:
A UŽ DOST.
Nechte toho, aspoň tady v těchhle komentářích. Jestli chcete debatovat o tom, kde je "hranice únosnosti", jděte do diskusí a založte tam příslušné fórum. Proto tady ty diskusáky jsou.

VYMRD [24.11.2004 15:58:29]:
Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby byl HOST členem Klubu Mladých Komunistů. Souhlasím s tím, že jeho názory jsou zastaralé a patřící spíš před listopad 89. V té době si lidé nesměli dělat legraci ze spousty vážných věcí, nejen z neteří. Myslím, že by byl HOST v té době šťastnější.

HOST [24.11.2004 15:56:18]:
Ubožákovi, kterej se podepisuje "omezenec", k jeho komentáři nadepsanému "DISEBODNOUT": O čem to píšeš a o kom? Vůbec nic jsi nepochopil! Že je doba "uvolněnější" (myslíš policejní odposlechy například?), to ještě neznamená, že znásilňování dětí a souložení s nima je skvělej námět pro skvělej vtip, nebo strip!
Starý hnusný časy o kterejch píšeš "starých dobrých" ty jen těžko pamatuješ. Slovo "zdechne" je tu asi hodně používaný, co? Řekni si ho příště zřetelně do zrcadla a pak si nafackuj. Dělej to tak 3 x denně a možná (možná!) že pak budeš lepším člověkem.

HOST [24.11.2004 15:49:48]:
2 SCALEX: Dobrá tedy, ještě něco zopakuju! Spousta z těch "VÁS NETEŘISTů" nemá takový stripy vůbec zapotřebí!!! Děláte skvělý a vtipný stripy, který neteře a jiný trapárny (úchylárny) vůbec nepotřebujou..... O to je to všechno jenom víc nepochopitelný. Pokračování příště. :O)

HOST [24.11.2004 15:43:53]:
Chceš mlžit? Všechno jsem vysvětloval, nebudu se opakovat. Nečteš, nevíš.... Ten strip o ktrym píšeš je stejně nevtipnej, jako !!!většina!!! těch o neteřích zde. A ten bordel o kterym píšu a teď i ty, ten tu už byl!!! Proto jsem o něm i psal a snažil jsem se na to upozornit. To ti tehdy vadilo pokud si vzpomínám..... Nejde jen o moje známý / bylo tu víc lidí a byli i takoví, co napsal - jo, znám, je TAM spousta úchyláren tak tam už nelezu. Co ta jednostranná "odbornost", která ti dovolí poznat "schizofrenie" (prej) a nedovolí ti poznat úchylný a trapný stripy??? Nebyl jsem tehdy přihlášen / nic víc. Žádnej anonym v tom pravym slova smyslu - ale kdo to má poznat, co? Proč se k někomuj chovat slušně, když ho můžu poslat do háje a nebo ještě dál. Je to nevychovanost!!! Velká!!! Poslat někoho někam, to můžeš vždycky. Ty jsi to udělal preventivně HNED, je to třeba jen "tvůj styl", je to styl většiny v těchto zeměpisných šířkách. Vím... * Nechme toho, NIKAM TO NEVEDE!!! Ztráta času. Věřim tomu, že potkat se u piva v hospodě a bejt si představeni svejma kámošema jako jejich kámoši, tak neřešíme takovýhle zbytečný nedorozumění a nepochopení a přišli bychom na to, že naše názory na spoustu věcí jsou úplně stejný. Měj se fajn...

SCALEX [24.11.2004 15:38:48]:
Tak to zkusíme jinak - co si myslíš, že jsi těmi dvěma stripy (obodovanými početným zástupem černochů) dokázal? Že vtipy o neteřích jsou trapné? Ale proč teda ty tvé dva vtipy mají samé černochy a jiné neteří vtipy mají spoustu žluťáků?

Jestli chceš úroveň tohoto serveru pozvednout, vkládej DOBRÉ vtipy. Natři nám to. Ukaž nám, jak dobré můžou být neúchylné vtipy. A třeba to nás ostatní odvede od neteří. Protože momentálně děláš vše pro to, abychom s úchylárnama přitvrdili (až je mi Spaceboye líto).

HOST [24.11.2004 15:30:33]:
2 KRAMFLEK / Neshledávám nic vtipného na desítkách zdejších stripů a jsou tu! Proto jsem se rozhodl s tím něco zkusit udělat... Jakej je rozdíl mezi dvěma debilníma stripama, z nichž jeden tu je jako upozornění na debilní stripy (jen prostě jako příklad) a druhej jako autorem vloženej proto, že si myslí jak je skvělej a vtipnej? A kterej z nich tu "nemá co dělat" jak píšeš? A kdo to rozsoudí?????
Co je to debilni strip? Má smysl některým lidem dokazovat, že se neumějí chovat slušně, že jsou třeba ubožáci! Pokud se o to nepokusíme, budou nám TAKOVÍ vládnout a zpívat, bude se jim dobře dařit!!! To platí taky obecně. JÁ CHCI ABY SEM LIDI CHODILI, ABY JICH SEM CHODILO CO NEJVÍC A ABY TU BYLY VIDĚT SKVĚLÝ STRIPY BEZ ÚCHYLÁREN! To ale neni samozřejmě nijak směrodatný, co chci já....

SCALEX [24.11.2004 15:15:36]:
Pokud na svém comixu neshledáváš nic vtipného, proč ho vkládáš? Pak sám přispíváš k tomu bordelu, ve kterém se tvým známým nechce prohrabovat, aby se dostali k perlám. Takže tento systém zároveň chceš pozdvihnout a zároveň ho sám zapleveluješ. Tomu se odborně říká schizofrenie.

K anonymům se nikdy slušně chovat nebudu, anonymitu považuju za zbabělost, zejména pak na internetu. Já své (i velmi kontroverzní) vtipy podepisuju svoji notoricky známou přezdívkou, identitu Scalex mám na desítkách serverů a každý si může zjistit, s kým má tu čest. Co je tedy víc nevychované? To, že si stojím za svým názorem a plně se pod něj podepíšu, nebo když začne nějaký hejhula hulákat, bezpečně ukrytý pod internetovou anonymitou? (teď mluvím obecně, o jakýchkoli netových anonymech).

Jinak věř mi, že kdyby tam tak strašlivý strip vložil kdokoli, dostane naprosto stejnou smršť černochů. Ostatní návštěvníci tohoto serveru totiž stripy hodnotí tak, jak mají být hodnoceny. Tedy vtipným dají žluťáka, nevtipným černocha. Bez ohledu na vkladatele. Například Kramflek je jedním z mých nejbližších přátel a nemám absolutně žádnou zábranu naflákat mu pár černochů, pokud budou jeho stripy stát za houby. Já si na žádné kamarádíčkování na tomhle serveru nehraju. Nekoukám se na to, kdo jaký comix vložil, přečtu si comix a když se mi líbí, dám mu žluťocha. A pak se možná kouknu na jméno autora, abych mu mohl v poště nebo v diskusních fórech blahopřát k povedenému vtipu.

HOST [24.11.2004 15:15:12]:
2 KRAMFLEK (omlouvám se za neúmyslnou chybu v předchozím komentáři, u tvého nicku!): Psal jsem to obecně, ne "proti tobě" a trvám na tom, že to, co je "hnusné (jako že to je VELMI hnusné, to tu víme všichni)" se jako téma pro opravdickej vtip nehodí. Nemůže to bejt vtipný pro normální lidi, ani kdyby moc chtěli. Můžou se tomu zasmát a pak se zastydět, že se vůbec smějou něčemu, co je o něčem tak hnusnym :O) To jo... A fakt si myslíš, že všichni vědí, jak je to hnusný? Napsal jsi to v tom prvním komentáři tady a možná tomu i věříš.... Je zde tolik mistrů zábavy a nemohou tvořit bez něčeho tak HNUSNÉHO? A to mě zaráží, tomu se divím a to mě štve... o tom jsem psal a proti tomu.... Vemte si místo neteří k ruce jinej šanon. Ten s Grossem, Grebeníčkem, Klausem, Janečkem, Marešem, Davidem, Machem, Mackem, Hložkem a Kotvaldem, Putinem, Bushem, Škromachem........ Reaguju na tvuj komentář, ale tohle píšu pro všechny "neteřisty" :O) Měj se fajn

KRAMFLEK [24.11.2004 15:14:41]:
HOST: Pokud na svém vlastním stripu neshledáváš nic vtipného, pak tu tento strip nemá co dělat. Nemá smysl dokazovat NÁM, že jsme ubožáci, tím, že ty sám vložíš ubohý strip. Tenhle server není nějakou svatyní pro vyvolené a my se jen snažíme vkládat stripy, které NÁM připadají vtipné. Občas se strefíme do vkusu ostatních návštěvníku, občas ne. Ale nikdo z nás se nesnaží server záměrně bojkovovat věcmi, které nám připadají slaboduché - přece chceme, aby si naše věci někdo četl. Pokud chceš, aby sem lidé skutečně nechodili, protože jinak by si mohli přečíst ten hnusný, odpudivý humor, tak vkládej hodně takovýchhle stripů. Určitě se ti to povede.

HOST [24.11.2004 15:02:58]:
SCALEXovi: Jasně, že mám pravdu o tom začátku tý zbytečný války... A myslíš si, že je správný někomu napsat "zdechni" jen proto, že vyjádřil svuj názor a že toho dotyčnýho "neznáš"? To je neslušnost, nevychovanost, nebo třeba taky ubohost. Ono "nemám potřebu se s anonymy vybavovat nějak slušně" tě také svým způsobem charakterizuje, ale to je přece jedno, ne? Že sem spousta lidí nechodí kvůli úchylným vtipům, to bylo adresováno spíš majiteli a správci tohoto jinak skutečně skvělého systému a jeho by to zajímat možná že i mohlo. Taky nechodim v neděli do kostela... A i kdybych chodil, tak co? Ano, můžu mít názor, můžu psát, že se mi to či ono nelíbí. Kontraproduktivnost? V čem jako??? O něco víc zde snad jde? Chci mít tady přátele snad a být majitelem milionu žlutých smajlošů??? Chci zde snad být považován za vůdce, být králem jednookým pro slepé? Klidně dál množte ty úchylárny a smějte se jim. Moje názory znáte, nezajímají vás, život jde dál. Ale urážet se nenechám! Chodím sem už dlouho a hlavně číst. Až si budu myslet, že mám nějakej dobrej nápad pro strip, zaregistruju se pod jinym nickem (ono kdyby si tenhle strip nahoře podepsal ty, jako "vůdce" a "obdivovaný, asi by měl teď tak 20 žluťasů :O)) a umístim ho * Ještě něco: Ty zdejší vtipy o tříletých neteřích (teda ne všechny, ale většina) byly jenom zbytečný a trapný. Možná pro tebe akceptovatelný a skvělý, nejlepší ze všech. Na comixu "Taková normální ženská... ???" ani já neshledávám vtipného vůbec nic. Tvrdil jsem někdy někde že ano?

KRAMFLEK [24.11.2004 14:52:23]:
HOST: Píšeš: 'Lze vyrábět skvělé stripy přece i bez "užívání si s nezletilejma neteřema"'. Zvláštní, že to říkáš zrovna TY (celkem 2 nevtipné comixy o neteřích) MNĚ (128 comixů s celkovým hodnocením +5,57, z toho 1 comix o neteřích, který se zastává neteře a považuje Abrahama za zvrhlíka). Inu...

SCALEX [24.11.2004 14:33:21]:
Abychom si to ujasnili - ano, HOST má pravdu v tom, že první ostřejší slovo přišlo z mé strany, bylo to slovo "zdechni" a takový termín jsem použil, protože HOST tehdy nebyl zaregistrovaný a já nemám potřebu se s anonymy vybavovat nějak slušně. Pravda, po registraci je řada z nás stále dost anonymní (já teda tak moc ne), ale aspoň teď vím, co píše skutečný konkrétní HOST a co nějaký náhodný okolojdoucí žblabuňka.

Co se týká skutečnosti, že sem spousta lidí nechodí kvůli úchylným vtipům, k tomu můžu jen říct, že je mi to naprosto putna. Já zase například nechodím v neděli do kostela (a taky je to nejspíš farářovi putna), protože katoličtí kněží prcají malé chlapečky a tutlají to jak se jen dá. Oproti tomu jsou mé vtipy o tříleté neteři vzorem morálky a slušnosti. Já totiž o prznění dětí jen píšu, zatímco jiní ho provozují.

A nakonec k tomu HOSTovu názoru. Ano, HOSTe, můžeš mít názor, můžeš psát, že se ti to nelíbí, ale uvědom si, že tvé jednání může být kontraproduktivní. Že svým halasným vystupováním naopak provokuješ víc a víc k tomu, abychom dělali vtipy ještě úchylnější a abychom s tím rozhodně nepřestávali.

BTW, zkus vymyslet opravdu vtipný comix. Totiž ty zdejší vtipy o tříletých neteřích (teda ne všechny, ale většina) měly vtip. Možná svérázný, možná pro tebe neakceptovatelný, ale vtip měly. Na comixu "Taková normální ženská" ovšem neshledávám vtipného vůbec nic. A to mi na tomhle serveru vadí mnohem víc než jakékoli úchylné téma.

HOST [24.11.2004 14:18:03]:
Ten "někdo" byl tehdy myslim že SCALEX a VYMRD se pak přidal.... Pokud to chceš hledat, najdeš to tady. Já nemám zájem se v tom hrabat! Nemám ani důvod.....

HOST [24.11.2004 14:15:51]:
2 ELKA: Jasně, souhlas! A taky vložení komentáře :O) Ale jak potom VYMRD dostane svoje stripy a urážky v komentářích do tohohle systému? Nebo to bude naopak systém jen pro "tvůrce" s nízkým IQ a dostatečně úchylné? Aha! Tak uvidíme... * Jen ještě jednou zopakuju: DÍKY TAKOVÝM TVůRCůM JAKO JE VYMRD A TAKOVÝM STRIPůM JAKO JSOU TY O NETEŘÍCH SEM SPOUSTA LIDÍ NECHODÍ! Mnoho mi jich řeklo, že ten systém je dobrej, ale nebudou se přehrabávat v tom humusu, kterym je naplněnej, aby našli PERLY.... Muj systém to neni, publikujte si tu co chcete. * 2 KRAMFLEX: Lze vyrábět skvělé stripy přece i bez "užívání si s nezletilejma neteřema" a celá tahle zbytečná "válka" začala tím, že jsem jednou napsal, že MĚ se "to" nelíbí. Už TOHO hnusu tady bylo tou dobou nějak hodně a každej den novej. Potom mě někdo svym komentářem urazil a bylo to..... Já jsem s tim nezačal!!! Jen jsem napsal svůj názor a to se přece smí. Nebo ne?

ELKA [24.11.2004 14:04:16]:
Tak mě napadá, že vložení stripu by mělo být v některých případech omezeno nějakým testem, např. IQ :-)

KRAMFLEK [24.11.2004 13:58:10]:
Kdy už HOST konečně pochopí, že vtip comixů s neteří podle těch, kdo je hodnotí kladně, nespočívá v tom, že se tam děje něco ošklivého s neteří, ani protože je to hnusné (jako že to je VELMI hnusné, to tu víme všichni), ale protože je to VTIPNÉ. Jedna neteř vtip nedělá...

zpět na strip